Stylo Clique ^_^

Monday, September 17, 2012

CITY HUNTER DAEBAK....!!!!!


Kali ni sye mau kongsi 1 lagi cite korea yg ain sasuke tengok.. 
mula2 citenye ain sasuke sebenarnye nak cari baju raye..
ala...baju tshirt mcm tu..
cari punye cari..punye cari..xjumpe jugak yg mjadi pilihan hati..

last2...cik jemah pon dh fedup nak cri..

kebetulan, keluar je drp tmpat shoping tu, terjumpe plak kedai DVD..
hohohooooii....scr tak sengaja, tertanya plak dgn amoi kedai tu..
ade cite korea x??

cari punye cari, otak terus teringat Lee Min Ho..
terjumpe plak cite CITY HUNTER ni..
padahal kat umah berangan nak tgk cite My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox..



ok..dlm sibuk2 nak masak2 utk mkn time raye ni,
ain sasuke sempat lg pasang cite ni...
hahaha....memang best sangat2 cite ni ye..

cite CITY HUNTER ni pakej.
total episod cite ni sbnyk 16 episod..
drama lain drpd yg lain.. kalau cite korea lain mesti pasal cinta2 je kan??
tp ni tak..memang lain..
lg 1 sbb knp die lain ialah...dia adaptasi drp manga & anime Jepun yg bertajuk CITY HUNTER jgk..



die mengisahkan Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) yg diculik mase kecik oleh kawan baek ayah die utk tujuan balas dendam.. ha..balas dendam ape?? kene tgk.. 
Masa kecik sampai ke dewasa die diberi latihan 'intensif' oleh kawan baek ayah die ni..
itu menjadikan watak Yoon Sung ni sangat2lah cool n smart..(cair hati ini setiap kali tgk die beraksi)
Dengan menyamar sebagai Profesor yang hebat giler dlm bidang IT n lelaki kasanova, die bertemu Kim Na-na (Park Min Young) yg hebat dlm judo yg juga kebetulan kerja 1 tempat dgn Yoon Sung.. nak tau cite selanjutnye, kenelah tengok...
Lengkap dengan action, cinta sikit2, ade debar2, tak sabar nak tahu n kejutan...


setiap kali niat hati nak tgk 1 episod, mesti akan tgk 3 episod.. ha..bayangkanlah betapa bestnye cite ni..
xtra info..boleh pegi WIKIPEDIA/CITY HUNTER

Lee Min Ho (Lee Yoon Sung)
Park Min Young (Kim Na-na)


Hero kedua cite ni Lee Joon-hyuk (Kim Young-joo) die ni pun smart giler dlm cite ni..




 

bisik2 : nak share ckit.. setiap kali ain sasuke dgr background music kat cite ni, mesti terasa feel macamne Lee Yoon Sung tu wat action. mcm ain sasuke skali lah ade kat situ..hihihi..



No comments:

Post a Comment